Empresaris de Tarragona impulsa serveis de qualitat adreçats als seus associats amb els quals disposaran de noves eines per a l’optimització de la gestió de les seves empreses

En aquest espai, trobareu una àmplia gamma de serveis dissenyats específicament per satisfer les necessitats i enfortir les capacitats de les empreses del nostre territori. Entenem que cada empresa té els seus reptes únics i oportunitats de creixement, i per això, oferim solucions personalitzades que abasten des de la representació institucional fins a l’assessorament estratègic i la comunicació efectiva.

Els nostres serveis estan dividits en tres categories principals: Representació, Consultoria i Comunicació. En cada una d’aquestes categories, comptem amb un equip d’experts dedicats a proporcionar suport, orientació i estratègies innovadores que ajudin a les empreses a navegar en l’entorn empresarial actual, cada vegada més complex i competitiu.

 

Representació

Actuem com a pont entre les empreses i les entitats governamentals, assegurant que les vostres veus siguin escoltades i que els vostres interessos estiguin ben representats.

Consultoria

Oferim assessorament especialitzat en diverses àrees clau per al desenvolupament empresarial, incloent finances, estratègia, innovació i molt més.

Comunicació

Desenvolupem estratègies de comunicació a mida per millorar la visibilitat i la marca de la vostra empresa, connectant-vos eficaçment amb els vostres públics objectius.

Venture capital

Creació d’una fablab de nous projectes empresarials que esten en busqueda de llançament de start usp.

Convidem a tots els nostres membres a explorar aquests serveis i a descobrir com podem ajudar-vos a assolir els vostres objectius empresarials. Estem aquí per suportar-vos en cada pas del vostre camí cap a l’èxit.

Treballem per les empreses tarragonines!

 

 

com podem ajudar a les empreses….

Representació

La nostra organització ofereix un servei de representació integral per a empreses, defensant els seus interessos davant de les institucions governamentals, organismes reguladors i altres entitats clau.

Inspirats per models com la CECOT i FOMENT, ens comprometem a ser la veu dels empresaris en taules de negociació, fòrums econòmics i espais de decisió política.

A través d’aquesta representació, treballem per influir en polítiques i legislacions que afavoreixin un entorn empresarial saludable i competitiu. Oferim també suport en la gestió de subvencions, assessorament en normatives i una representació activa en temes d’interès per a les empreses.

Consultoria

En el camp de la consultoria, proporcionem un ampli ventall de serveis dissenyats per ajudar les empreses a navegar en els desafiaments del mercat actual. 

Oferim consultoria especialitzada en àrees com finances, estratègia empresarial, innovació, internacionalització i transformació digital. El nostre equip d’experts treballa de manera personalitzada amb cada empresa per identificar oportunitats de creixement, optimitzar processos i implementar solucions efectives.

Aquest servei busca no només resoldre problemes puntuals, sinó també potenciar el desenvolupament sostenible i la competitivitat de les nostres empreses associades.

 

Comunicació

El servei de comunicació que oferim està enfocat en potenciar la visibilitat i la marca de les empreses associades. Basant-nos en les millors pràctiques d’altres organitzacions empresarial, desenvolupem estratègies de comunicació a mida que inclouen relacions públiques, màrqueting digital, gestió de xarxes socials i creació de contingut.

Aquest servei està dissenyat per ajudar les empreses a connectar eficaçment amb els seus públics objectius, millorar la seva imatge corporativa i ampliar el seu abast en el mercat.

A més, oferim formació en habilitats de comunicació i gestió de mitjans per a directius i portaveus empresarials, assegurant que puguin representar les seves empreses de manera efectiva en tots els fòrums.

Venture Capital

Oferim un servei de Venture Capital per a startups, proporcionant inversió estratègica, mentoratge, accés a una xarxa extensa i recursos formatius, enfocats en impulsar el creixement i l’èxit de les empreses emergents.

El nostre objectiu és no només proporcionar capital, sinó també ser un soci estratègic que contribueixi al creixement sostenible i a l’èxit a llarg termini de les startups. Creiem fermament en el poder de l’emprenedoria com a motor de canvi i innovació, i estem compromesos a suportar els emprenedors en el seu camí cap a l’èxit.

Ens preocupa la transformació del talent de les idees a empreses d’exit.

Entenem profundament els desafiaments i les necessitats de finançament que afronten els emprenedors i les startups en les seves fases inicials. Per això, oferim un servei especialitzat de Venture Capital, dissenyat per proporcionar no només capital, sinó també suport estratègic i accés a una xarxa extensa de recursos.

El nostre servei de Venture Capital està enfocat en identificar i invertir en empreses emergents amb un alt potencial de creixement. Busquem startups innovadores que no només necessitin inversió financera, sinó també orientació, mentoratge i accés a xarxes de contactes que puguin accelerar el seu creixement.

A través d’aquest servei, oferim: 

Inversió Estratègica

Proporcionem capital a startups en etapes inicials, amb un enfocament en sectors com la tecnologia, la sostenibilitat, la salut i l’educació, entre altres. La nostra inversió va més enllà del capital, ja que ens involucrem activament en el desenvolupament i l’èxit de les empreses.

Mentoratge

Connectem les startups amb experts i mentors de la indústria que poden oferir orientació valuosa en àrees com estratègia de negoci, desenvolupament de productes, màrqueting i expansió de mercat.

Networking

Oferim accés a una xarxa extensa de contactes, incloent potencials clients, socis i inversors, facilitant així oportunitats de networking i col·laboracions estratègiques.

Recursos i Formació

Proporcionem recursos i oportunitats de formació per ajudar les startups a desenvolupar habilitats clau en gestió empresarial, lideratge i innovació.

Creixem junts!